Ο Da Mike κυκλοφόρησε νέο EP στην Saved Records του Nic Fanciulli

Μετά την τελευταία συνεργασία του με τον Lazarusman, ο Da Mike επιστρέφει με νέα μουσική για φέτος παρουσιάζοντας το ‘Kaavan EP’, όπου κυκλοφορεί από την Saved Reocrds του Nic Fanciulli.


To 2-track EP ξεκινάει με το ‘Kaavan’, ένα afro house κομμάτι με πλούσια tribal στοιχεία και ρυθμικό drumset. Δυνατό του σημείο είναι οι επιθετικοί bass ήχοι που δίνουν την ώθηση στον ακροατή να ακολουθήσει αυθόρμητα τον ρυθμό τους. Το δεύτερο επίσης afro house κομμάτι είναι το ‘The Cargo’, με πλουσιότερα padlines και φωνητικά που “χτίζουν” μια μοναδική ατμόσφαιρα. Διακρίνουμε πάλι επιθετικούς bass και synth ήχους με τη διαφορά ότι τα drops του είναι περισσότερο rushing από το ‘Kaavan’.

Και τα δύο κομμάτια βρίσκονται ήδη στο Afro House Top 100 chart του Beatport, ενώ το ‘Kaavan’ το ακούσαμε και στο Toolroom Radio από τον Mark Knight. Ο resident DJ της Global Fantasy , αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στην παραγωγή, έχει καταφέρει να ανήκει στους καλύτερους Έλληνες dance παραγωγούς με μία εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Προς το παρόν, αφού δεν μπορούμε να τον απολαύσουμε στις εμφανίσεις του, μπορούμε να ακούσουμε το ‘Kaavan EP’. Μπορείτε να ακούσετε το ‘Kaavan EP’ του Da Mike παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...