Απολαύστε το καινούργιο remix των Tale of Us

Οι Tale of Us δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους με το νέο τους remix στο ‘Wake Me Up’ των Cubicolor, το οποίο ανήκει στο τελευταίο άλμπουμ τους, ‘Hardly A Day, Hardly A Night’, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος τον Φεβρουάριο. To remix έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο ‘Unity’ livestream που πραγματοποίησε το duo τον προηγούμενο μήνα.Οι Tale of Us στο «Island» – Κερδίστε προσκλήσεις , Διαγωνισμός ...

Η επιλογή των Tale of Us για να φτιάξουν το συγκεκριμένο remix δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς το κομμάτι, ήδη από μόνο του, αντιπροσωπεύει έναν ξεχωριστό ήχο που συνδυάζεται πολύ καλά με το μοναδικό τους στυλ. Το remix εστιάζει στα μαγευτικά φωνητικά του Tim Digby-Bell και δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με deep και hypnotic στοιχεία, κρατώντας σε μεγάλο βαθμό την βασική ιδέα του original κομματιού. Η μελωδία είναι το δεύτερο δυνατό σημείο και ένα από τα πράγματα που ξέρουν να δημιουργούν καλύτερα τα αφεντικά της Afterlife. Επίσης, αξίζει να σημειωθούν τo καλοδουλεμένο bass που συνοδεύει την βασική μελωδία και τα percussions που προσδίδουν στο κομμάτι μια minimal πινελιά.

Afterlife X Dubai

Gepostet von Tale Of Us am Montag, 9. März 2020

Με αυτήν την κυκλοφορία το αγαπημένο σε όλους Ιταλικό duo, μας καλωσορίζει στο καλοκαίρι. Ακολουθεί την φιλοσοφία που έχουν χτίσει οι ίδιοι με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και του label τους το οποίο θεωρείται από πολλούς το μεγαλύτερο στον πλαίσια της melodic techno. Το remix των Tale of Us στο ‘Wake Me Up’ κυκλοφορεί από την Anjunadeep και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

 

Comments

You may also like...