Η Pryda κυκλοφόρησε το νέο track των Cristoph,Franky Wah & Artche

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της progressive house αυτή τη στιγμή, ο Cristoph ξεκινά δυναμικά την χρονιά με την νέα του κυκλοφορία στην δισκογραφική του Eric Prydz, Pryda Presents.


Σε συνεργασία με τους Franky Wah και Artche, ο Άγγλος παραγωγός της progressive δημιούργησε το ‘The World You See’, ένα σκοτεινό anthem που είναι ικανό να ξεσηκώσει τον οποιοδήποτε. “Ένωσαν” τις δυνάμεις τους συνδυάζοντας τον χαρακτηριστικό ήχο του Cristoph, τις ατμοσφαιρικές συνθέσεις του Franky Wah και τις φωνητικές ικανότητες, αλλά και τις ικανότητες του στην παραγωγή, του Artche. Deep brass ήχοι, υπέροχες μελωδίες και δυνατά drops “ντύνουν” το κομμάτι. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να διαψεύσει το γεγονός ότι ο Eric Prydz διάλεξε να το κυκλοφορήσει στο δικό του label.


Για πρώτη φορά το ακούσαμε στα μέσα του Ιανουαρίου μέσα από το Essential Mix του Cristoph στο BBC Radio 1 και από τότε έχει δεχτεί μεγάλη υποστήριξη από ονόματα του χώρου όπως Above & Beyond, Pete Tong, Kryder, Cosmic Gate, Leftwing : Kody, Rodg, Fatum κ.ά. Η επίσημη πρεμιέρα του κομματιού έγινε μέσα από το κανάλι Selected στο Youtube με σχεδόν τρία εκατομμύρια subscribers. Μπορείτε να ακούσετε το νέο single των Cristoph, Franky Wah και Artche με τίτλο ‘The World You See’ παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...