Ο Coyu στο Bolivar Beach Bar Athens

O δημιουργός της μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας Suara και ένας από τους καλύτερους παραγωγούς της Techno και Tech House, Coyu θα βρίσκεται σήμερα στο booth του Bolivar Beach Bar.

Ο Ισπανός Coyu τα τελευταία περίπου 10 χρόνια έχει καταφέρει να εδραιώσει την Suara ως μία από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Αρκετές φορές οι κυκλοφορίες της έχουν φτάσει στη θέση νούμερο 1# στο Beatport. Ο ίδιος έκανε την μεγάλη του εμφάνιση το 2009 όταν το τραγούδι του ”El Baile Aleman” κατέκτησε την κορυφή του beatport. Με κυκλοφορίες στην Drumcode του Adam Beyer, την Hot Creations του Jamie Jones και την Defected αλλά και την υποστήριξη από τους καλύτερους. Richie Hawtin, Adam Beyer, Carl Cox, Axwell, Marco Carola, Mark Knight, Dennis Ferrer είναι μερικοί που έχουν παίξει tracks του Coyu. Εκτός από ένας πολύ καλός producer o Coyu είναι και πολύ καλός DJ. Έχει παίξει στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό festival του κόσμου και ο λόγος για το Ultra Music Festival στο Μαιάμι. Ακόμη έχει εμφανιστεί στο Bolier Room και το δημοφιλές Club της Ίμπιζα Pacha.

Μερικά από τα πιο γνωστά του tracks εκτός του προαναφερόμενου είναι το ”Profound Pleasure”, το ”Balls” , το ”Y.E.A.H” στο οποίο να σημειώσουμε έκανε remix και ο Mark Knight. Επίσης το remix του στο classic record του Moby ”Natural Blues”. Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο μουσικό βράδυ σήμερα στο Bolivar Beach Bar.

Support act από τους Adrianos Papadeas, Steve Sai και Steph. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us: https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...