Ο Franky Rizardo μόλις κυκλοφόρησε το Remix του στο Hit του καλοκαιριού ”Cola” των Camelphat & Elderbrook !

Ήταν αδιαμφισβήτητα το φετινό track of the summer και λογικά θα παιχτεί αρκετά και το χειμώνα. Ο λόγος για το ”Cola” των Camelphat & Elderbrook το όποιο βρίσκεται στη θέση νούμερο 1# του Beatport σε όλα τα είδη πάνω από ένα μήνα. To είδαμε και το ακούσαμε να παίζεται παντού και από όλων των ειδών DJs. Αξίζει να σημειωθεί πως το original mix μετράει πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Κάτι πραγματικά σπάνιο για ένα Underground House track αν σκεφτούμε πως συνήθως τέτοιου είδους κομμάτια παίρνουν από 20 – 50 χιλιάδες προβολές. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη επιτυχία έκανε το ”Cola”. Τώρα έφτασε η σειρά του Franky Rizardo και το remix του για να δούμε αν θα μπορέσει να ξεπεράσει το original mix!

Οι Camelphat έγιναν ευρέως γνωστοί με το κομμάτι τους ” Paradigm” που κυκλοφόρησε στην δισκογραφική εταιρεία Axtone και από εκεί και έπειτα ακολούθησαν releases σε όλα τα μεγάλα House Labels όπως Toolroom, Axtone, Suara, Relief και Defected. Ο Franky Rizardo κυκλοφόρησε και αυτός στην αρχή του έτους ένα πολύ καλό single πάλι στην Defected. Έκανε rework στο classic ”Same Man”. To Remix του στο ”Cola” είναι διαφορετικό από το original, πιο radio friendly. Δεν έχει αυτό το στοιχείο του Underground Vibe που έχει το Original. Το Original mix θα το ακούσεις αποκλειστικά σε ένα Club afterhours ενώ το remix μπορείς να το ακούσεις οπουδήποτε.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το remix του Franky Rizardo στο ”Cola” και να το αγοράσετε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:http://defct.de/cecfrrbp

 

Comments

You may also like...