Το μεγαλύτερο festival μουσικής ξεκινάει σήμερα:Coachella 2017 !

Το Coachella festival είναι έτοιμο να ξεκινήσει στην καρδιά και στην καυτή έρημο της Καλιφόρνια το πρώτο μέρος του από τα δύο.Η παραγωγή του festival είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στον χρόνο  και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου το εντυπωσιακό του Line Up αποκαλύπτοντας τους Headliners μουσικούς. Τα τρία ονόματα είναι η Βρετανική μπάντα Radiohead,η Αμερικανίδα Pop τραγουδίστρια Beyonce και ο γνωστός Rap τραγουδιστής Kendrik Lamar.

Στο φετινό Coachella θα δούμε και πολλούς DJs / Producers,  ίσως τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά όπως τους Martin Garrix τον πρόσφατο νούμερο ένα DJ, τον θρύλο της techno Richie Hawtin, τον Έλληνα μαφιόζο Steve Angello και πολλούς άλλους ακόμη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα για το πρώτο μέρος και ποιοι καλλιτέχνες θα μεταδοθούν στο Livestream και τι ώρα.Επίσης το Youtube Link από το επίσημο κανάλι του Coachella για να μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός είναι εδώ για αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

Livestream:https://www.youtube.com/user/coachella

  

 

Comments

You may also like...