Σύμφωνα με νέα έρευνα το να πηγαίνεις σε Club και Festivals κάνει καλό στην υγεία !

Την επόμενη φορά που θα σκέφτεσαι να πάω σε ένα Festival ή σε ένα Club θυμήσου πως αυτό κάνει καλό στην υγεία σου. Αυτό έδειξε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία και έδειξε πως όλοι αυτοί που πηγαίνουν συχνά σε Festivals , Clubs και συναυλίες τείνουν να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

“Music engagement and subjective wellbeing” ( εμπλοκή μουσικής και η υποκειμενική ευημερία ) διερεύνησαν την σχέση ανάμεσα σε αυτές τις δύο έννοιες. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Deakin της Βικτώριας παρακολούθησαν 1.000 άτομα και διαπίστωσαν ότι όσοι παρακολουθούν συναυλίες, Festival μουσικής ή απλά πηγαίνουν στα Club και χορεύουν , ανέφεραν μεγάλη ικανοποίηση για τη ζωή τους.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ:http://journals.sagepub.com/doi/abs/

O κοινός παρανομαστής σε αυτή την έρευνα ήταν η μουσική.Έτσι ίσως μια μέρα εάν έχετε δεύτερες σκέψεις για τον εαυτό σας για να βγείτε έξω (ήταν μια κουραστική μέρα), να πάτε σε εκείνο το Festival (είναι ακριβά) ή να δείτε ένα DJ (Θα αργήσουμε πολύ)σταματήστε τις δικαιολογίες και αφήστε τη μουσική να σας οδηγήσει σε μια πιο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη ζωή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...