Δείτε την Back2Back εμφάνιση του Cirez D και του Adam Beyer στα Soho Studios

Το Miami Music Week και συγκεκριμένα το Ultra Music Festival 2018 σηματοδοτήθηκαν από την επιστροφή των Swedish House Mafia.  Όμως κατά την διάρκεια του Miami Music Week 2018 άλλο ένα μεγάλο και ξεχωριστό Show πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο τεράστια όνοματα της ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας. Η εμφάνιση του Eric Prydz ( Cirez D ) μαζί με τον Adam Beyer B2B στα Soho Studios στο Μαιάμι.

Οι δύο καλλιτέχνες το είχαν ανακοινώσει από τον περασμένο Δεκέμβριο και έγινε Sold Out μέσα σε λίγες μέρες. Ο Cirez D και ο Adam Beyer ξεσήκωσαν το κοινό που παρευρέθηκε με το set τους να διαρκεί 3 ολόκληρες ώρες. O Eric και ο Adam ξεκίνησαν με ένα ID – ID ως intro και συνέχισαν με πάρα πολλά IDs. Τόσο από τον Cirez D αλλά και από τον Adam Beyer.

Adam Beyer X Cirez D Full Intro…

Adam Beyer X Cirez DFull Intro…

Gepostet von Eric Prydz am Mittwoch, 28. März 2018

Τα εντυπωσιακά Visuals δεν έλειπαν για μία ακόμη φορά αφού είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Eric Prydz. Γενικά το set ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Ένα δυνατό dark underground techno set.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ολόκληρη την εμφάνιση του Cirez D και του Adam Beyer στα Soho Studios και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...