Ακούστε το νέο EP του Eric Prydz ”Dare U” ως Cirez D

Ο Σουηδός Eric Prydz επιστρέφει με το techno alter ego του Cirez D στην εταιρεία του Mouseville με το νέο του EP με τίτλο ”Dare U”.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Eric Prydz ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του EP ως Cirez D όταν ο Adam Beyer και o Carl Cox έπαιξαν ένα από τα 3 τραγούδια στην Back2Back εμφάνιση τους στο Boston Manor Park-based Junction 2 στο Λονδίνο.

Το ”Dare U” κυκλοφόρησε από την Mouseville την εταιρεία του Eric που κυκλοφορεί όμως υλικό μόνο του Cirez D. Το EP περιλαμβάνει 3 techno unstrumental tracks. Το πρώτο είναι το ”Dare U” και είναι ένα βαρύ techno κομμάτι κοντά στο μουσικό ύφος του Cirez D. Δυνατό drop και μπάσα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Cirez D. To δεύτερο single του EP είναι το ”Τhe Glitch” και είναι λίγο πιο ήρεμο και μελωδικό. Το ”Dare U” EP κλείνει με το ”BlackHole” που είναι ένα bass techno track. Αυτό είναι το 2 EP του Eric Prydz.

Μπορείτε να ακούσετε το ”Dare U” EP του Cirez D που κυκλοφόρησε την Mouseville παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...