Ο Chris Lake κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο του κομμάτι με την Grimes

Οι Chris Lake & Grimes συνεργάζονται για πρώτη φορά για να μας παρουσιάσουν το νέο house anthem ‘A Drug From God’ που κυκλοφόρησε σήμερα από το label του Chris, Black Book Records. Ένα track που θα παιχτεί πολύ το επόμενο διάστημα.

To ‘A Drug From God’ το ακούσαμε τον περασμένο Ιούνιο όπου το έπαιξαν οι Chris Lake & FISHER στο Under Construction show τους στην Αριζόνα. Από τότε και μετέπειτα οι fans το ζητούσαν έντονα αφού η απήχηση του track μεγάλωνε συνεχώς από show σε show. Μετά από αρκετούς μήνες μπορείτε πλέον να το απολαύσετε.

 

Η Grimes πραγματοποιεί το ντεμπούτο της με το νέο της allias ως NPC. Όπως έγραψε η ίδια: ”To NPC είναι ένα AI (AI=Artficial Intelligence) Girl Group. To NPC βγαίνει από τα αρχικά ‘Non Players Characters’, μία φράση που χρησιμοποιείται στην gaming κοινότητα για έναν χαρακτήρα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα παίχτης. Η σχέση της Grimes με την τεχνολογία ήταν ανέκαθεν γνωστή αφού συχνά μας το επισημαίνει στα social της. Το εγχείρημα του NPC βασίζεται στην ιδέα του metaverse, ( ενός ψηφιακού κόσμου ) που θα είναι το μέλλον.

Το ‘A Drug From God’ ξεκινάει αρκετά δυναμικά αφού κατευθείαν μας βάζει στο πνεύμα του τραγουδιού με το build up. Τα vocals της Grimes σε συνδυασμό με τα dirty basslines του Chris Lake δίνουν πολύ ενέργεια μέχρι να έρθει το drop το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον και δυνατό. Ένα proper club record που κάνει τη διαφορά.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘A Drug From God’ των Chris Lake & Grimes (NPC) που κυκλοφόρησε από την Black Book Records παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...