Οι Chocolate Puma επιστρέφουν στην Axtone

Ένα από τα top duos της house σκηνής επιστρέφει με ένα καινούριο κομμάτι και με μια καινούρια συνεργασία. Οι Gaston Steenskist και René ter Horst, γνωστοί με το καλλιτεχνικό όνομα ‘Chocolate Puma’, συνεργάζονται με το Mike Cervello και μας παρουσιάζουν το ‘You Are My Life’, που κυκλοφόρησε στη δισκογραφική του Axwell, την Axtone Records.

 

Το αχτύπητο duo, ενώ επικεντρώνεται στο είδος της house, έχει συνεργαστεί με DJs και παραγωγούς εκτός του μουσικού ύφους τους. Αυτή τη φορά όμως, επέλεξαν τον Ολλανδό καλλιτέχνη Mike Cervello, ο οποίος φημίζεται ως ένας από τους καλύτερους house DJs της χώρας του. Στο βιογραφικό του, επίσης, προσθέτει releases σε μεγάλα labels όπως Spinnin Records, Dharma, και Barong Family. Εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι η συνεργασία του με τον HI-LO, το δεύτερο alias του Oliver Heldens, στο κομμάτι ‘Impulse’, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών house artists.

Όπως φαίνεται οι Chocolate Puma κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη περίοδο της καραντίνας, εστιάζοντας στη μουσική. Πριν λίγο καιρό μας προϊδέασαν για το καινούριο τους track με ένα DJ-Set στο SLAM! Quarantine Festival. Ένα φεστιβάλ, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς καλλιτέχνες να έρθουν σε επαφή με το κοινό τους, αφού τα περισσότερα gigs τους έχουν ακυρωθεί. Ομοίως έπραξε και ο Mike Cervello στο Axtone House Party Livestream.

Ακούγοντας το κομμάτι, εντάσσεται στο είδος της future house με το uplifting melody loop να κάνει την αρχή και τα drum elements να δημιουργούν το groove ρυθμό στα 126 BPM(beats per minute). Όπως σε κάθε house track, έτσι και εδώ δε λείπει το reese bass να αλλάζει τη μονοτονία του κομματιού και να κρατάει το ενδιαφέρον του ακροατή. Χαρακτηριστικά είναι τα vocals, τα οποία συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν τη φράση ‘You Are My Life’ σε όλη τη διάρκεια του track.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘You Are My Life’ των Chocolate Puma και Mike Cervello που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική της Axtone Records παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...