Ακούστε τα ‘Selected’ και ‘Pressure’ EPs της Charlotte de Witte

Η Charlotte de Witte επιστρέφει στο label της, ΚΝΤΧΤ μετά την πρώτη της κυκλοφορία και το ‘Liquid Slow’ EP με τον Chris Liebing. Αυτή την φορά όμως μας επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό αφού κυκλοφόρησε δύο νέα solo EPs !

To πρώτο είναι το ‘Selected’ και περιλαμβάνει 4 original tracks όπως και το δεύτερο που είναι το ‘Pressure’ EP. Αμφότερα ενώ έχουν σχεδόν το ίδιο ύφος και ρυθμό, οι διαφορές τους σε μερικά σημεία προσδίδουν τελείως διαφορετικούς ήχους. Τα πρώτα τρία tracks του ‘Selected’ κινούνται κυρίως σε acid ήχους και bass kicks με εξαίρεση το τελευταίο track το ‘Amar’ το οποίο μας προιδεάζει για το ‘Pressure’. Το Pressure έχει πιο μελαγχολικούς ήχους και deep ρυθμούς,  πιο ‘’ταξιδευτικούς’’  με πιο αντιπροσωπευτικό track το Meridian (Vocal Mix).

Με το ‘Selected’ και το ‘Pressure’ EP βλέπουμε μία διαφορετική πλευρά της Charlotte de Witte. Μας δείχνει πως μπορεί να συνδυάσει και ανεβαστικούς ήχους με το ‘Selected’ και πιο υποτονικούς με το ‘Pressure’.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Selected’ και ‘Pressure’ EP της Charlotte de Witte παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...