Η Charlotte de Witte κυκλοφορεί το τρίτο της EP για φέτος

H Charlotte de Witte επιστρέφει στην δισκογραφική της, KNTXT, με το ‘Rave On Time’ EP.

Rave On Time EP | Charlotte de Witte | KNTXT

Το EP αποτελείται από 4 κομμάτια που έχουν ως κύριο στοιχείο τους το acid και rave ήχο, όπως δηλώνει και ο τίτλος. Αυτή την φορά σε πιο βαριά μονοπάτια από ότι μας έχει συνηθίσει η Charlotte de Witte χρησιμοποιεί distorted kicks, δυνατά drums και ακόμα πιο δυνατά acid basslines. Το EP ανοίγει το ‘Rave On Time’, το οποίο παίζει πολύ συχνά στα τελευταία της livestreams που γνωρίζουν μεγάλη απήχηση.

Ακολουθεί το ‘There’s No One Left To Trust’. Στην αρχή επικρατεί minimal χαρακτήρας που μας έχει παρουσιάσει κατά περιόδους η Charlotte, αλλά στο δεύτερο μισό του κομματιού κάνει την εμφάνισή του ο απόλυτος rave ήχος και σε συνδυασμό με το groovy synth που το συνοδεύει, γίνεται ακόμα πιο χορευτικό. Το τρίτο κομμάτι του EP ‘The World Inside’ όσο και το τέταρτο ‘Common Era’ είναι βασισμένα στον acid ήχο που πλέον έχει τελειοποιήσει η Charlotte de Witte, μετά από τόσες κυκλοφορίες σε παρόμοιο στυλ.

Η Charlotte de Witte σε συνεργασία με τον Enrico Sangiuliano, που εικάζεται από αρκετούς ότι είναι και ζευγάρι, πραγματοποίησαν στην Κολωνία το πρώτο τους event με κόσμο από τότε που άρχισε η μεγάλη πανδημία του κορονοϊού, λαμβάνοντας όπως είναι φυσικό όλα τα απαραίτητα μέτρα. Το ‘Rave On Time’ EP κυκλοφορεί από την KNTXT και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...