Η Charlotte de Witte στην Αρχαία Μεσσήνη από την Στέγη Ωνάση

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με το ADD Festival υποδέχονται ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της techno, την Charlotte de Witte για μία μοναδική virtual εμφάνιση στην Αρχαία Μεσσήνη.

Τα τελευταία χρόνια, η καριέρα της Charlotte de Witte ανεβαίνει όλο και περισσότερο χωρίς να γνωρίζει όρια και αποτελεί μια από τις ισχυρότερες παρουσίες της techno και της ηλεκτρονικής dance μουσικής γενικότερα. Με εκατομμύρια streams, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα festival και events παγκοσμίως, βραβευμένη με DJ Award για Best Techno Artist και Residency στο BBC Radio 1, η Βελγίδα παραγωγός και dj αποτελεί μια δύναμη που δύσκολα μπορεί να εξασθενήσει. Το 2019 δημιούργησε τη δικιά της δισκογραφική, την KNTXT, έχοντας φιλοξενήσει ονόματα όπως Chris Liebing, Monoloc, Alignment και ONYVAA.


Τέτοια μουσικά events αποτελούν σπάνια φαινόμενα που ευχόμαστε να πραγματοποιούνται συχνότερα στην Ελλάδα, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι οι εμφανίσεις της Nina Kraviz στον Όλυμπο και του Patrice Baumel στη Σαμοθράκη για το Reworks Connekt. Acid ήχοι, dark basslines και techno kicks θα ηχούν από το κέντρο του Σταδίου της Αρχαίας Μεσσήνης στην Πελοπόννησο, μέσα από ένα δυνατό dj set της Charlotte de Witte, όπου θα μεταδοθεί από τα social media της ίδιας, του Ιδρύματος Ωνάση και του ADD Festival.


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00 το απόγευμα, η Charlotte de Witte έρχεται για μια μοναδική virtual εμφάνιση στην Αρχαία Μεσσήνη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...