Η Charlotte de Witte κυκλοφόρησε το νέο της EP με ένα ξεχωριστό livestream

Η Charlotte de Witte συνεχίζει τις παραγωγές υψηλού επιπέδου στο label της, KNTXT, και μας παρουσιάζει το καινούργιο της ‘Formula’ EP. Η ονομασία του δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς προκύπτει από την συνεργασία της με την Φόρμουλα 1 και πιο συγκεκριμένα την Ferrari.

Έχοντας ως κύριο γνώμονα την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα ενός μονοθεσίου, η κυκλοφορία κινείται σε υψηλά BPM. Τα πρώτα δύο κομμάτια του EP, έχουν βάση το acid στοιχείο και τα βαριά kicks που μας έχει συνηθίσει η Charlotte. Το ‘Formula’ είναι πιο δυναμικό σε σχέση με το ‘RPM’ που είναι πιο deep, dark και groovy. Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι ‘Doppler’ πρεσβεύει τον σύγχρονο rave ήχο και είναι ένα κομμάτι που μπορεί να ξεσηκώσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα ολόκληρο techno dance floor. Και στα τρία ακούγονται διάφοροι ήχοι από κάποιο μονοθέσιο που τρέχει σε υψηλή ταχύτητα, ήχους στους οποίους είναι συνηθισμένος κάθε fan της Φόρμουλα 1.

Charlotte de Witte packages 'Formula' EP with live 'New Form' broadcast from Italian racetrack - Dancing Astronaut Charlotte de Witte packages ' Formula' EP with live 'New Form' broadcast from Italian racetrack :

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί η φανταστική δουλειά που πραγματοποιήθηκε για την πρεμιέρα του EP. Μια τόσο ιδιαίτερη, θεματικά, κυκλοφορία χρειάζεται και μια ανάλογη ξεχωριστή παρουσίαση. Αυτό συνέβη με την συνεργασία της KNTXT, της Φόρμουλα 1, της Ferrari και του Beatport και την διεξαγωγή ενός livestream set από την πίστα Autodromo Internazionale del Mugello στην Ιταλία. Το θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό, αφού το booth έχει στηθεί στην γραμμή έναρξης-τερματισμού της πίστας. Με την έναρξη του set ξεκινάει να τρέχει και μια Scarlett Ferrari που προσφέρει εκπληκτικά, εν κινήσει, πλάνα και η οποία σε ένα σημείο του live περνάει δίπλα από την Charlotte de Witte με ταχύτητα που αγγίζει κοντά τα 220 km/h!

 

Όλα αυτά μας δείχνουν ότι τόσο η Charlotte de Witte, όσο και η δισκογραφική της κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να φέρουν τον techno ήχο όσο πιο κοντά γίνεται στον απλό ακροατή μέσα από αξιοθαύμαστα projects, όπως αυτό της Φόρμουλα 1. Το ‘Formula’ EP κυκλοφορεί από την KNTXT και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

 

Comments

You may also like...