Το Cavo Paradiso είναι ο λόγος για να επισκεφτείς την Μύκονο !

Αποτελεί το μουσικό κόσμημα της χώρας μας και βρίσκεται στην λίστα των καλύτερων Clubs του κόσμου. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου και είναι ένας από τους κυρίους λόγους για να επισκεφτείς την Μύκονο. Το Cavo Paradiso σου δίνει την δυνατότητα κάθε καλοκαίρι να απολαύσεις και να ακούσεις την καλύτερη ηλεκτρονική μουσική από  τους κορυφαίους ξένους DJs / Producers.

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε το φετινό International Line Up για το καλοκαίρι του 2017 και είναι το καλύτερο. Αρκετοί  νέοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους και μερικοί άλλοι να επιστρέφουν μετά από αρκετό διάστημα. Adam Beyer,Axwell,Alesso,Ingrosso,Steve Angello,DJ Snake,Erick Morillo,Marco Carola και πολλοί ακόμη θα βρίσκονται στο νησί των ανέμων και στο booth του Cavo Paradiso. Φυσικά δεν θα λείπουν και οι Residents που είναι οι George Siras , Agent Greg , Argie , Terry, Ace2Ace ,Freespirit , Anxid, Valeron,Heavy G και Marc Code. Δείτε παρακάτω όλο το Line Up με περισσότερους DJs / Producers να ανακοινώνονται.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Cavo Paradiso:https://www.facebook.com/cavoparadiso/

Like Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Cavo Paradiso Line-up 2017

We are excited to share this video with our international artists for summer 2017!Stay in touch for the line-up announcement with dates very soon. #cavoparadiso2017 #summer2017

Posted by Cavo Paradiso Mykonos on Samstag, 13. Mai 2017

Comments

You may also like...