Ακούστε την ανατρεπτική συνεργασία ανάμεσα στους Carnage & The Μartinez Brothers

Ο Carnage συνεχίζει τις ανατρεπτικές συνεργασίες μετά από αυτή με τον Sonny Fodera και για το remix στο ‘Chicago Freestyle’ του Drake, αυτή την φορά με τους The Martinez Brothers, Elderbrook και Mike Dean για το καινούργιο τους single ‘Together’.

Είναι εμφανές ότι ο superstar της trap κατευθύνεται σε πιο underground και house ρυθμούς τουλάχιστον παραγωγικά. Η αλήθεια είναι πως δεν μας προκαλεί εντύπωση αφού τα τελευταία χρόνια πολλοί artists είτε της big room, είτε της trap ή της electro έχουν αλλάξει το μουσικό τους style σε πιο house. Αυτό που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε είναι πως δεν περιμέναμε τον Carnage να γράφει τόσο καλά house κομμάτια.

Το Remix του μαζί με τον Sonny Fodera είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα house remixes της χρονιάς και μέσα στα top releases του καλοκαιριού. Το ‘Together’ είναι επίσης ένα πολύ ωραίο deep house track. Είναι βαθύ και έχει ένα μελαγχολικό καλοκαιρινό vibe. Ήδη το κοινό δείχνει θετικές αντιδράσεις είτε στα social media των καλλιτεχνών είτε στο official video στο YouTube.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Together’ των Carnage & The Martinez Brothers και Elderbrook μαζί με τον Mike Dean παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

 

Comments

You may also like...