Ο Carl Cox συνεργάστηκε με τον Nile Rodgers για το νέο του τραγούδι ”Beat The Track”

Ο Carl Cox και ο Nile Rodgers συνεργάστηκαν για το funky dance sinlge ”Beat The Track”. Ο Carl Cox, o θρύλος της Ibiza και το Nightclub  Space, προσφέρει το δικό του μουσικό ρυθμό και beats, ενώ τα στοιχεία κιθάρας και μπάσου του Nile Rodgers εμφανίζονται σε μία πιο ελεύθερη solo μορφή. Το αποτέλεσμα είναι ένα Techno κομμάτι που έχει τον ήχο ενός κλασικού track με αρκετό techno groove ρυθμό.

 Ο Carl Cox δήλωσε ότι αυτό το project ξεκίνησε μετά από μία συνάντηση με τον Rodgers σε εκδήλωση της μουσικής βιομηχανίας και πίστεψε στον Nile και στον αυθορμητισμό του που έχει όταν βρίσκεται στο studio:’Έπαιζε όλα αυτά τα riffs, απολαμβάνοντας τον εαυτό του, καθισμένος στον καναπέ παίζοντας κιθάρα. Τον ηχογραφήσαμε και κατορθώσαμε να βρούμε αυτό τον ρυθμό που ήταν τόσο ευχαριστημένος  και δημιουργήσαμε αυτό το τραγούδι”.

Οι Carl Cox και Nile Rodgers είχαν συνεργαστεί και πριν περίπου ένα χρόνο για ένα single, το ” Ohh Baby” σε ένα Tech Dub Mix από τον David Tort που κυκλοφόρησε στην συλλογή του Space Ibiza.

Ο Nile Rodgers φέρνει μαζί του ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στην μουσική βιομηχανία καθώς συνέλαβε στην παραγωγή στο  άλμπουμ της Madonna ”Like a Virgin” και ήταν μέλος της δισκογραφικής ομάδας Chic της δεκαετίας του ’70. Επιπλέον έζησε την εμπειρία να δουλέψει με τους Avicii και Pharrell Williams αλλά και με τους Daft Punk. Τo ”Beat The Track” είναι το αποτέλεσμα όταν δύο τεράστιοι μουσικοί καλλιτέχνες συναντιούνται.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το ”Beat The Track” των Carl Cox και Nile Rodgers παρακάτω. Επίσης περιέχει και δύο Remix από τους Steve Ward και Drumcomplex & Roel Salemink. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:https://www.beatport.com/release/beat-the-track/

 

Comments

You may also like...