Οι CamelPhat παρουσίασαν το νέο music video του ‘Rabbit Hole’

Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του, το ‘Rabbit Hole’ “αποκτά” εικόνα και οι CamelPhat παρουσιάζουν το νέο τους music video.


Έντονα χρώματα, σκοτεινή ατμόσφαιρα και trippy εικόνες χαρακτηρίζουν το music video του ‘Rabbit Hole’ και όλα μαζί αφηγούνται μια ιστορία. Ακούγοντας τη φωνή της Jem Cooke να τραγουδά τους στίχους του κομματιού σε συνδυασμό με τα σκηνικά δημιουργούν ένα μικρό μουσικό ταξίδι με μία δικιά του αισθητική. Η πρωταγωνίστρια ως μία άλλη Alice in Wonderland χάνεται, γνωρίζει και ανακαλύπτει συνεχώς όσο ταξιδεύει στο δικό της ‘Rabbit Hole’. To music video είναι σε σκηνοθεσία του Taz Tron Delix όπου έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως STORMZY, Kojey Radical και Samm Henshaw.


Οι CamelPhat συνεχίζουν την ανοδικοί τους πορεία ανακοινώνοντας εμφανίσεις σε μεγάλα festivals όπως το Resistance στο Ultra Miami, το Creamfields και το We Are FSTVL. Το κοινό του δημοφιλούς duo αναμένει για την κυκλοφορία νέων singles και ίσως και του νέου album μέσα στη χρονιά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το music video του ‘Rabbit Hole’ των CamelPhat παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...