Το ‘Rabbit Hole’ των CamelPhat μόλις κυκλοφόρησε

Μετά την μεγάλη επιτυχία του “Breathe”, oι υποψήφιοι για Grammy, CamelPhat, ξανασυνεργάζονται με την vocalist Jem Cooke και κυκλοφορούν μέσω της Sony RCA το “Rabbit Hole”.

Το σπουδαίο house-duo από το Liverpool αποφάσισε να αποκαλύψει το τελευταίο του single, “Rabbit Hole“, ακριβώς μετά το sold-out show τους στο O2 Academy Brixton. Πρόκειται για ένα track αντιπροσωπευτικό του ήχου των CamelPhat, στο οποίο οι Άγγλοι αξιοποιούν τόσο το χαρακτηριστικό loop rhythm όσο και το underground feeling από το “Cola” και το συνδυάζουν με τα hook vocals της Jem Cooke, που έγινε γνωστή από την προηγούμενή τους συνεργασία στο “Breathe”.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι CamelPhat είναι αυτή τη στιγμή οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία του Beatport, δικαιολογώντας έτσι και την εδραίωσή τους ως ένα από τα πιο περιζήτητα acts της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως. Μετά την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου “Cola”, το οποίο τους έθεσε και υποψήφιους για Grammy Award το 2017, οι Βρετανοί δεν σταμάτησαν να κυκλοφορούν pure club hits (Panic Room, Be Someone, Breathe). Έτσι κέρδισαν επάξια μία θέση σε μερικά από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως (Tomorrowland, Parklife, Warehouse Project κλπ), καθώς επίσης και το άκρως επιτυχημένο residency BODYWORKS στο Hï Ibiza με τους Fisher και Solardo. Συνέχεια της επιτυχημένη τους πορείας αποτελεί και η πρόσφατη ανακοίνωση για τη συμμετοχή τους στο επόμενο We Are FSTVL δίπλα στον Carl Cox.

Μπορείτε να ακούσετε το “Rabbit Hole” των CamelPhat παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...