Οι CamelPhat κυκλοφόρησαν το πρώτο Single από το Album τους

Οι CamelPhat κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο “Be Someone” μαζί με τον Jake Bugg στα vocals.

Αυτο είναι το πρώτο Single από το επερχόμενο Album τους. Πριν από ένα περίπου χρόνο οι CamelPhat ανακοίνωσαν πως δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους album και είναι αρκετά ενθουσιασμένοι. Το “Be Someone “ μας δείχνει τι έχουμε να περιμένουμε από αυτό το Album.

OUT TOMORROW… 7:30pm ⚠️ CamelPhat x Jake Bugg – Be Someone

Gepostet von CamelPhat am Montag, 3. Juni 2019

Οι CamelPhat το 2019 έχουν κυκλοφορήσει τα δυο remixes στο “I’m Not Alone” του Calvin Harris το οποίο έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια streams στο Spotify . Το επόμενο release τους ήταν το EP μαζί με τον Alan Fitzpatrick. Το “Kona” ένα από τα δυο tracks του EP στηρίχθηκε από πολλούς DJs και βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στα charts και τα σχόλια των fans να είναι πολύ θετικά.

Το “Be Someone” το είχαμε ακούσει πριν από κάποιους μήνες αφού οι CamelPhat το κοινοποιήσουν αρκετά στα social media τους με τους fans να περιμένουν το επίσημο release. Ήδη είναι το Hottest Record In The World στο BBC Radio 1. Τα vocals του Jake Bugg ταιριάζουν καταπληκτικά και απογειώνουν το track. Τα μελωδικά drops έχουν αυτό το μουσικό sample στοιχείο που χαρακτηρίζει τους CamelPhat όπως το “Panic Room”, “Cola” , “Breathe”. Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα releases για το 2019.

Μπορειτε να ακούσετε το “Be Someone” των CamelPhat, το πρώτο Single από το Album τους παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...