Το ‘Freak’ είναι το νέο κομμάτι των superstars CamelPhat

Μετά το επιτυχημένο ‘Rabbit Hole’, οι superstars CamelPhat κυκλοφορούν το πρώτο τους κομμάτι για το 2020 με τίτλο ‘Freak’ και κυκλοφορεί από την Moon Harbour Recordings.

Με περισσότερο deep και techy ύφος σε σχέση με άλλα κομμάτια του δημοφιλούς duo, το ‘Freak’ έχει την δύναμη να κρατάει τον ακροατή καθ όλη τη διάρκεια του. Το tech drum set μαζί με τους bass ήχους δίνουν το ρυθμό, ενώ τα δυνατά του σημεία είναι το επιθετικό synth στο δεύτερο drop και τα φωνητικά της Cari Golden που δημιουργούν ένα “afterhours” vibe.

Σχεδόν ένα χρόνο πριν στην εμφάνισή τους στο Coachella Festival μαζί με τους Gorgon City, οι CamelPhat έπαιξαν για πρώτη φορά το ‘Freak’ προετοιμάζοντας το κοινό τους για αυτή την κυκλοφορία. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν ήδη υποστηρίξει το κομμάτι, όπως οι Nora En Pure, Pete Tong, Annie Mac, Danny Howard, Sam Divine, MK, Claude VonStroke κ.ά. Το ‘Freak’ κυκλοφορεί σε μορφή EP και συνοδεύεται από το remix του Matthias Tanzmann. Ένα λιγότερο tech remix με περισσότερα tribal house στοιχεία από το 1/2 των ιδιοκτητών της Moon Harbour.

Οι CamelPhat ξεκίνησαν δυναμικά τη χρονιά και θα τη συνεχίσουν αφού πρόκειται να παρουσιάσουν σε λίγο καιρό μία ακόμη μεγάλη τους συνεργασία με ένα μεγάλο duo της dance μουσικής. Μικρό update για το πρώτο album τους έδωσαν πριν μερικές μέρες σχετικά με συνεργασίες που θα ακούσουμε και την πορεία του γενικότερα. Συνεργασίες με ονόματα όπως Noel Gallagher, Foals, Jake Bugg, Maverick Sabre, Paul Woolford, Ali Love, Eli & Fur κ.ά. Μεταξύ αυτών ανακοίνωσαν το residency τους στο Ushuaïa Ibiza μαζί με τους Solardo όπου αν η κατάσταση με την πανδημία βελτιωθεί θα εμφανίζονται μαζί με μεγάλα guest ονόματα τις Τετάρτες από 17 Ιουνίου με 30 Σεπτεμβρίου.

To ‘Freak’, το νέο κομμάτι των CamelPhat κυκλοφορεί από την Moon Harbour Recordings και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...