Οι Superstars CamelPhat στο Bolivar

Το super duo CamelPhat έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και το Bolivar την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου για ένα από τα καλύτερα events της χρονιάς !

Οι Dave Whelan και Mike Di Scala έχουν καταφέρει με την μουσική τους να είναι το πιο hot duo παγκοσμίως και όλοι οι DJs / Producers ανεξαρτήτου είδους να παίζουν τα tracks τους. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουν εδραιωθεί στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής με εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα festivals όπως Ultra Miami, Tomorrowland, EDC Las Vegas, Creamfields και σε άλλα πολλά ακόμη. Επίσης έχουν το καλύτερο residency στην Ίμπιζα και το Hi με το Bodyworks μαζί με τους Solardo και FISHER. Ήταν το πιο hot party στο άσπρο νησί για αυτό το καλοκαίρι με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνάει τις 6000 κάθε Τρίτη.

https://www.facebook.com/CamelPhat/videos/367268707295932/

Τους γνωρίσαμε πολύ καλά το 2015 με το release τους στην Axtone, το ‘Paradigm’. Από εκεί και έπειτα οι CamelPhat έδειξαν πως ήρθαν για να μείνουν για πάρα πολύ καιρό. Κάθε τους release ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Κάθε τους παραγωγή ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει κανένα ‘κακό’ κομμάτι. Να προσθέσουμε πως κάθε χρόνο από το 2015 και έπειτα κυκλοφορούν τουλάχιστον 5-6 singles τον χρόνο. Είτε ως original είτε ως remix.

To 2017 ήταν η χρονιά που απογείωσε τους CamelPhat. Κυκλοφόρησαν την τεράστια επιτυχία ‘Cola’ με τον Elderbrook. Έφτασαν μέχρι και σε υποψηφιότητα για Grammy Award. Ένα underground track της Defected υποψήφιο για Grammy. Ήταν κάτι απίστευτο για τα δεδομένα της ηλεκτρονικής μουσικής και για το συγκεκριμένο βραβείο. Όμως δεν έδειξαν να σταματάνε και να μένουν σε μία προσωρινή επιτυχία. Το 2018 ξεκινάει για τους CamelPhat με το ‘Panic Room’. Άλλο ένα single που ανέτρεψε τα δεδομένα και έχει εκατομμύρια streams σε spotify και YouTube. Oι CamelPhat έδειχναν ασταμάτητοι. Κυκλοφορούσαν μουσική συνεχώς με πολύ μεγάλη απήχηση. Εκεί που αρκετοί είχαν αρχίσει να πιστεύουν τι άλλο μπορούν να δημιουργήσουν οι CamelPhat η απάντηση έρχεται στο τέλος του 2018 με το ‘Breathe’. Το καλύτερο track για το 2018 και ίσως το track του αιώνα. Το ‘Breathe’ από την ημέρα της κυκλοφορίας τους έσπασε τα charts και τα στερεότυπα της ηλεκτρονικής μουσικής του σήμερα αφού είχαμε πάρα πολλά χρόνια να ακούσουμε ένα single σαν και αυτό.

https://www.facebook.com/CamelPhat/videos/363944701154053/

Το 2019 βρίσκει τους CamelPhat να κάνουν Remix στον Calvin Harris και το ‘I’m Not Alone’ 2019 EP. Ο ίδιος ο Calvin Harris ζήτησε από τους CamelPhat να δημιουργήσουν όχι ένα αλλά δύο δικά τους Remix. Το Remix τους έφτασε στην νούμερο 1# θέση του beatport. Τώρα περιμένουμε το album τους όπως οι ίδιοι έχουν ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single από το album και αυτό ήταν το ‘Be Someone’. Άλλο ένα track με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αυτοί είναι οι CamelPhat και έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα και το Bolivar για ένα club show που δεν πρέπει να χάσεις. Το Bolivar κάθε χρόνο προσθέτει όλο και μεγαλύτερα ονόματα στο Lineup του και δείχνει σε όλους πως η καλή μουσική στο τέλος ανταμείβεται από τον κόσμο. Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το φαινόμενο CamelPhat στο Bolivar από την Minotaur Productions. Support act Dino MFU, Steph. Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

dancetonight spotify selections:https://spoti.fi/2k07kzF

Comments

You may also like...