Οι CamelPhat κυκλοφόρησαν το remix του ‘Best of Me’ των ARTBAT & Sailor & I

Για την τελευταία επιτυχία των ARTBAT και Sailor & I, με τίτλο ‘Best of Me’, δημιούργησαν ένα remix το superstar duo Camelphat και κυκλοφορεί από την METAPHYSICAL.


Το ‘Best of Me’ αποτελεί το πιο πρόσφατο single των ARTBAT, όπου στα χέρια των Camelphat “παίρνει” μια πιο dark και άγρια μορφή, με το emotional στοιχείο του κομματιού να εξακολουθεί να υπάρχει. Τα δυναμικό drumset δίνει ώθηση στα drops που ντύνονται με μελωδικά lead synths, arps και basslines. Τα φωνητικά συνεχίζουν να υπάρχουν όπως και στο original και τα δυνατά του σημεία αποτελούν η emotional piano μελωδία στο δεύτερο verse και το δεύτερο drop.


Το remix του ‘Best of Me’ το έπαιξαν για πρώτη φορά το προηγούμενο Οκτώβρη στην virtual εμφάνιση τους, οι Camelphat, στο (άδειο λόγω πανδημίας) Printworks, για τις ανάγκες του Essential Mix τους για το BBC Radio 1. Το συγκεκριμένο remix αποτελεί το επόμενο μουσικό βήμα για το Βρετανικό duo μετά την συνεργασία τους με τον Green Velvet για το ‘Critical, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν τις νέες ημερομηνίες του Dark Matter UK Tour τους που μεταφέρθηκε για το 2022. Όσο ακούμε το ‘Best Of Me’ είτε original είτε remixed, αναμένουμε και για την νέα μουσική των ARTBAT που θα παρουσιάσουν φέτος. Μπορείτε να ακούσετε το remix των Camelphat παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...