Οι CamelPhat συνεργάζονται με τους ARTBAT για το κομμάτι της χρονιάς

Σε μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της χρονιάς προχώρησαν οι CamelPhat με τους ARTBAT με την κυκλοφορία του ‘For A Feeling’. Έχει φτάσει ήδη στην κορυφή του Beatport στο overall chart και μάλλον θα βρίσκεται εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αποτελεί το τρίτο κομμάτι που κυκλοφορεί από το απερχόμενο άλμπουμ των CamelPhat που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και θα έχει συνεργασίες με τους Noel Gallagher, Foals, Jake Bugg, Maverick Sabre, Paul Woolford, Jem Cooke, Elderbrook, Ali Love, Eli & Fur και άλλους. Οι ARTBAT είχαν προσηλωθεί περισσότερο στην παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία αναβλήθηκε λόγω της υπάρχουσας κατάστασης. Μετά το remix στο εμβληματικό ‘Keep Control’ των Sono, επιστρέφουν στις original παραγωγές.

To ‘For A Feeling’ συνδυάζει το ξεχωριστό style και των δύο duo και μας προσφέρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μία ανάμειξη των στοιχείων του απόλυτου club track από τους CamelPhat και της συγκινητικής ατμόσφαιρας των ARTBAT. Ένα melodic techno κομμάτι, με ένα μεγάλο και επιβλητικό brass breakdown που οδηγεί σε ένα αρκετά χορευτικό drop με δυναμικό bassline. Τα φωνητικά του ταλαντούχου Rhodes προσδίδουν την τέλεια πινελιά, ώστε να μείνει χαραγμένο στο μυαλό μας.

CamelPhat X ARTBAT 'For A Feeling' Out on 17th April | dancetoday.gr

CAMELPHAT X ARTBAT – For A Feeling

Gepostet von dancetoday.gr am Freitag, 20. März 2020

 

Το κομμάτι έχει ακουστεί ήδη σε πολλά sets μεγάλων καλλιτεχνών όπως των Tale of Us, Adriatique, Cristoph και Moonwalk. Το σπάνιο collab ανάμεσα στα δύο μεγάλα αυτά ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής αναμένεται να έχει τεράστια απήχηση το επόμενο διάστημα και να ακολουθήσει την δόξα των μεγάλων επιτυχιών ‘Cola’ και του remix των ARTBAT στο ‘Return To Oz’. Το ‘For A Feeling’ κυκλοφορεί από την RCA Records Label και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...