Οι CamelPhat επιστρέφουν στην Defected με το ”Dopamine Machine”

Αποτελούν το πιο διάσημο tech house duo αυτή την στιγμή παγκοσμίως. Οι Βρετανοί Camelphat επιστρέφουν στην δημοφιλή εταιρεία Defected με το ”Dopamine Machine” ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία τους ”Cola”.

Οι δύο Βρετανοί έγιναν γνωστοί και έκαναν το μεγάλο τους ντεμπούτο στην σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας το 2015 με το ”Paradigm” στην Axtone. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι Camelphat κυκλοφορούσαν συνεχώς νέα μουσική στις καλύτερες tech house εταιρείες. Το 2017 έρχεται το ”Cola” και απογειώνει του Camelphat. Καλύτεροι παραγωγοί για το 2017  σύμφωνα με το Beatport. Υποψηφιότητα για Grammy Award και εκατομμύρια streams στο spotify.

Το νέο έτος ξεκίνησε για τους ίδιους με άλλο ένα μεγάλο dance hit, το ”Panic Room”. Τώρα έρχεται το ”Dopamine Machine” ξανά στην Defected μαζί με τον Ali Love. To ”Dopamine Machine” είναι ένα tech house track κατά κύριο λόγο που περιέχει στοιχεία από acid house και progressive. Ένα single που θα το ακούσουμε αρκετά σε πολλά clubs και festivals. Οι Camelphat αναμφίβολα είναι το παρόν και το μέλλον της tech house σκηνής.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το ”Dopamine Machine” των Camelphat και Ali Love που κυκλοφόρησε από την Defected Records. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/ 

Comments

You may also like...