Ο Calvin Harris κυκλοφόρησε το Remix EP του ”Promises” με 7 καλλιτέχνες

O Σκωτσέζος Calvin Harris κυκλοφόρησε το Remix EP του τελευταίου του Radio Hit ”Promises” μαζί με τον Sam Smith και περιλαμβάνει 8 διαφορετικά Remixes.

David Guetta, Sonny Fodera, MK, OFFAIAH, Franky Rizardo, Illyus & Barrientos και Mouse T δημιούργησαν ο κάθε ένας ξεχωριστά 8 μοναδικά Remixes. Το κάθε Remix είναι κάτι ξεχωριστό και πολύ καλό. Ο David Guetta έκανε ένα πιο Festival Remix αλλά όχι αρκετά commercial και mainstream. Ο Sonny Fodera δημιούργησε 2 Remixes. Το ένα είναι ένα δυναμικό Tech House με πολύ καλά drops και το άλλο είναι πιο disco.

O Αμερικανός MK δημιούργησε ένα πιο House αποτέλεσμα με ωραίο Funky beat. Το Remix του OFFAIAH αρκετοί ήδη το έχουν χαρακτηρίσει ως το καλύτερο του EP. Ένα πολύ ενδιαφέρον House Remix που θα ακουστεί αρκετά. O Mouse T. δημιούργησε και αυτός ένα Disco Remix αλλά αρκετά διαφορετικό από του Sonny Fodera. Tο Disco Remix του Mouse T στο ”Cola” είχε δεχθεί πολύ καλές κριτικές. Ο Franky Rizardo δημιούργησε ένα πιο Underground και Dark Remix. Τέλος οι Illyus & Barrientos που τα τελευταία χρόνια έχουν προσελκύσει την προσοχή αρκετών με τα tracks τους και τα Remixes δημιούργησαν ένα πολύ δυνατό Tech House μουσικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το Remix EP του ”Promises” των Calvin Harris και Sam Smith παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...