Ο Calvin Harris ανακοίνωσε την επέκταση του Residency με το Omnia Las Vegas για ένα αστρονομικό ποσό

Ο Σκωτσέζος superstar Calvin Harris θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο δημοφιλές Nightclub Omnia Las Vegas για ακόμη δύο χρόνια με την αμοιβή του να είναι 1 εκατομμύριο δολάρια ανά show.

Με αυτή την συμφωνία που θα ανέρχεται στο ιλιγγιώδεις ποσό των 200 εκατομμυρίων $ ο Calvin Harris θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος DJ του κόσμου και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Ο Calvin Harris που βρέθηκε το περασμένο έτος στην κορυφή της λίστας του Forbes ως ο πιο πλούσιος DJ συνεχίζει να σπάει τα ταμεία. Τόσο ως μουσικός αλλά και με τις εμφανίσεις του.

Το πρώτο του show θα γίνει στις 9 Μαρτίου όπου το Omnia θα γιορτάζει τα 3 χρόνια του. Ο Calvin Harris που ανακοίνωσε την συνεργασία του μέσω του Facebook είπε πως: ”Επεκτείνω το Residency μου μέχρι το 2020. Παρασκευές στο Omnia Las Vegas. Το πρώτο μου Show στις 9 Μαρτίου του 2018 για τα τρία χρόνια.” Μείνε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Extended my residency until 2020! Fridays at OMNIA Nightclub in Las Vegas. My first show of 2018 is March 9 for their three year anniversary. #CalvinFridaysTickets: http://calvinharrisvegas.com

Posted by Calvin Harris on Mittwoch, 24. Januar 2018

 

Comments

You may also like...