Το ‘Love Regenerator 1’ του Calvin Harris είναι η μουσική που χρειάζεται η σκηνή

Ο Calvin Harris μόλις κυκλοφόρησε τα δύο νέα του singles και μας συστήνει το νέο underground alias του, Love Regenator !

Το 2020 δείχνει πως θα είναι μία χρονιά που ο Calvin Harris θα πρωταγωνιστήσει. Με την επερχόμενη του εμφάνιση και επιστροφή στο Coachella ο Σκωτσέζος superstar ενημέρωσε τους fans του πως πρόκειται να κυκλοφορήσει αρκετή νέα μουσική και δεν άργησε να το επιβεβαιώσει. Μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε το νέο του alias project με την επωνυμία Love Regenator και την κυκλοφορία 2 νέων tracks. Το ‘Love Regenator 1’ EP είναι εδώ και είναι η μουσική που χρειάζεται η σκηνή αυτή την στιγμή.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβήτηση το μουσικό χάρισμα του Calvin Harris. Είναι ο απόλυτος radio hit maker τα τελευταία 5 χρόνια και αποτελεί μία δική του ξεχωριστή κατηγορία στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας με πάρα πολλές επιτυχίες και βραβεία. Τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από τα festivals και τα tours και αφοσιώθηκε στην παραγωγή και στo residency του σε Las Vegas(Omnia) και Ibiza(Pacha). Το 2019 είδαμε ξανά την επιστροφή του σε tour και στα festivals μετά από αρκετό καιρό. Τώρα βλέπουμε και την underground μουσική του πλευρά.

Το ‘Love Regenator 1’ είναι ένας 90s εμπνευσμένο EP όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Calvin Harris. ‘House, breaks, techno,acid η μουσική που ήμουν εθισμένος όταν μεγάλωνα. Βασικά έκανα τα πάντα για να ακούγεται σαν να βγήκε από μία μηχανή του χρόνου το 1991‘. Είναι ακριβώς αυτό, μας φέρνει τον ήχο των 90s με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Κάθε ήχος και synth που χρησιμοποίησα είναι από εκείνη την περίοδο’. Το πρώτο single είναι το ‘Hypnagogic ( I Can’t Wait ) ‘ και είναι ένα acid house vocal track. Το piano melody του είναι καταπληκτικό. Ο Calvin Harris έχει καταφέρει να συνδυάσει τόσο αρμονικά το Acid στοιχείο με το House και να δημιουργήσει κάτι μοναδικό. Το δεύτερο τραγούδι του EP είναι το ‘CP-1’. Είναι τα αρχικά του Chicago Pile-1, του πρώτου τεχνητού πυρηνικού αντιδραστήρα όπου δημιουργήθηκε η πρώτη αυτοσυντηρούμενη πυρηνική αλυσιδωτή αντίδραση, οπότε καταλαβαίνετε πως είναι ένα hard rave techno track. Το ‘CP-1’ ξεκινάει με ένα δυνατό kick και στην συνέχεια χτίζει ένα rave build up με vocals ώσπου να φτάσουμε στο drop που απλά θα σας συναρπάσει. Σε αυτό το τραγούδι βλέπουμε πως ο Calvin Harris μπορεί να κάνει ένα techno track να έχει τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία και να μην επαναλαμβάνεται με το ίδιο loop.

Μπορείτε να ακούσετε και τα δύο tracks του ‘Love Regenerator 1’ EP παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...