Ο Calvin Harris ίσως να κυκλοφόρησε την συνεργασία της χρονιάς !

Ο Σκωτσέζος super star DJ / Producer Calvin Harris μετά το single του με τίτλο ”Slide” που ήταν σε συνεργασία με τον Frank Ocean και Migos , τώρα συνεργάζεται με άλλα τρία τεράστια ονόματα της μουσικής βιομηχανίας για να μας θυμίσει λίγο το καλοκαίρι. Ariana Grande , Pharell Williams και το αφεντικό της Hip-Hop Young Thug συναντιούνται στο studio για το ”Heatstroke”.

Calvin Harris Ariana Grande Pharrel Williams Young Thug

To ”Ηeatstroke” κυμαίνεται στο ίδιο μοτίβο με το ”Slide” αφού περιέχει αυτόν τον indie dance δροσερό ρυθμό και τους tropical ήχους. Ο Υoung Thug και τα ζεστά drums καλωσορίζουν τους ακροατές ενώ ο Pharell παρέχει γλυκούς στίχους και back-up φωνητικά.To καλύτερο σημείο βέβαια έρχεται από την μικρή και ταλαντούχα Αriana που με την γλυκομίλητη φωνή της σε προιδεάζουν ότι βρίσκεσαι σε ένα beach party! Ο συνδυασμός όλων αυτών των τραγουδιστών έχει εμπλουτιστεί με το μπάσο κιθάρας του Calvin και την μαλακή χροιά των τυμπάνων.Το αποτέλεσμα μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω γιατί ίσως να είναι η συνεργασία της χρονιάς.

Ακούστε το νέο hit του Calvin Harris μαζί με τον Pharrel Williams , Ariana Grande και Young Thug και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Comments

You may also like...