Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που φημολογούνται για το Tomorrowland Unite Athens

Μετά την μεγάλη είδηση πως το Tomorrowland Unite θα έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά και στην Αθήνα στις 27 Ιουλίου η επόμενη ερώτηση όλων είναι ποιο θα είναι το Lineup ;

Πριν σας αποκαλύψουμε τους δύο καλλιτέχνες που μάλλον θα βρίσκονται στην πλατεία νερού στις 27 Ιουλίου να απαντήσουμε σε μερικά ερωτήματα που είδαμε πως απασχολούν αρκετούς. Τι είναι το Tomorrowland Unite και τι ακριβώς θα γίνει την συγκεκριμένη ημέρα ; To Tomorrowland Unite είναι ένα side project festival της Tomorrowland το οποίο δημιουργήθηκε το 2017 και πραγματοποιείτε σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο κάθε χρόνο. Έχει γίνει σε Ισπανία, Ινδία, Μεξικό και άλλα μέρη. Αυτή την χρονιά θα βρίσκεται στην Βαρκελώνη, στο Πόρτο, στην Μάλτα και φυσικά στην Ελλάδα. Στις 27 Ιουλίου στην πλατεία νερού θα πραγματοποιηθεί ένα festival υψηλών προδιαγραφών από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ με αρκετούς καλλιτέχνες καλεσμένους και κάποια στιγμή θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τo mainstage της Tomorrowland του Βελγίου από μία μεγάλη οθόνη που θα υπάρχει πάνω στο stage. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα για την ανάδειξη της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα και παγκόσμια διαφήμιση για την χώρα μας.

Ο πρώτος καλλιτέχνης που φημολογείται πως θα εμφανιστεί όπως μας ενημέρωσαν θα είναι ο μοναδικός…

Armin Van Buuren. Ναι ο θρύλος της Trance και 5 φορές νικητής ως ο καλύτερος DJ είναι ένα από το ονόματα που ακούγονται  για το Tomorrowland Unite της Αθήνας. Ο μοναδικός Ολλανδός οπως όλα δείχνουν θα έρθει ξανά στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια για να προσφέρει ένα αξέχαστο show σε όσους παρευρεθούν σε αυτό το μεγάλο event.

Ο δεύτερος καλλιτέχνης που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο Tomorrowland Unite είναι ο Κολομβιανός τραγουδιστής J Balvin. Tα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια views στο Youtube. Αποτελεί ένα από τα πιο Hot ονόματα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία αυτή την στιγμή.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...