Ο Boys Noize κυκλοφορεί το debut single του στην Defected

Το ντεμπούτο του στην Defected Records πραγματοποίησε ο Boys Noize με την τελευταία του house κυκλοφορία με τίτλο ‘Mvinline’.


Μέτα το EP ‘STRICTLY BVNKER’, ο Boys Noize επιστρέφει μουσικά αφήνοντας για λίγο την techno παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα house παραγωγή. Το ‘Mvinline’ θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε και ως μία άτυπη διασκευή του classic hit ‘Hard Night’ από Phunky Data (1999), αφού περιέχει τα φωνητικά και το funky sample που αποτελεί την main μελωδία. Για την ιστορία, το funky sample που ακούμε στο ‘Mvinline’ προέρχεται από το 70’s disco κομμάτι των Black Ivory με τίτλο ‘Mainline’. Ο Γερμανός παραγωγός δημιούργησε ένα πιο φρέσκο ‘Hard Night’ έτοιμο να κυριαρχήσει τα dj sets του καλοκαιριού.


Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί υποστήριξη από Pete Tong, Danny Howard και Annie Mac από BBC και Sam Divine στο Defected Radio Show. Πρώτη φορά το ακούσαμε στο liveset του στο Beatport Live ReConnect πριν δύο μήνες περίπου. Ο Boys Noize δεν σταματά πουθενά και σαν παραγωγός δεν έχει όρια, άλλωστε το έχει αποδείξει τόσα χρόνια με την μουσική του πορεία και τις συνεργασίες του. Πέρα από το ‘Mvinline’, συμμετείχε και στην παραγωγή του ‘Rain On Me’ της Lady Gaga με την Ariana Grande που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη έχει αρχίσει να κατακτά τις πρώτες θέσεις στα charts.


Ακούστε παρακάτω το νέο single του Boys Noize, ‘Mvinline’ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...