Στην Καβάλα υπάρχει κάτι όμορφο και λέγεται bloque !

Μπορεί η χώρα μας να μην φημίζεται για τα μουσικά festivals ηλεκτρονικής μουσικής  αλλά εδώ και 7 χρόνια κάτι όμορφο έχει γεννηθεί στην πόλη της Καβάλας. Το όνομα του, bloque!

Το bloque είναι ένα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής σε συνδυασμό με εικαστικές τέχνες το οποίο πραγματοποιείται ετησίως στην Καβάλα και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και να βιώσετε τη μουσική που αγαπάτε. Φέτος κλείνει τα 7 του χρόνια και από το 2011 αναπτύσσεται διαρκώς προσελκύοντας κατά μέσο όρο 7.000 επισκέπτες και 100.000 βλέμματα στα social media εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών από ολόκληρο τον κόσμο σε πάνω από 50 events σε clubs and venues.

Φέτος θα βρίσκονται περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, εμείς ξεχωρίζουμε την συμμετοχή του θρυλικού Hernan Cattaneo από την Αργεντινή στη χώρα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ζωντανά μαζί του στην σκηνή τους Nick Varon, Mariano Mellino & Graziano Raffa. .

Επίσης θα ξεχωρίσουμε το Stage της γνωστής σε όλους Rhythmetic Records με εμφανίσεις όπως Cj Jeff, Thodoris Triantafillou, Anthony Attalla και πολλούς άλλους.

Από το 2011 μέχρι σήμερα το Bloque κάθε χρόνο στηρίζεται σε μια γενική ιδέα, σε ένα θέμα, που πάνω σε αυτό βασίζεται για να επικοινωνήσει με τον κόσμο. Με την φράση “Together we all move as one” σας υποδέχεται φέτος, υπόσχοντας την πιο “δυνατή” τους χρονιά και εμβαθύνει το θέμα με ένα αξέχαστο projection mapping intro.

Στο φετινό Line Up θα βρίσκονται.
Hernan Cattaneo, Nick Varon ,Mariano Mellino, Graziano Raffa, Cj Jeff, Dousk, Thodoris Triantafillou, Anthony Attalla, Bonaca Stas, Drive Tone, Depth Ziger, Tash, Jorgio Kioris, Amber Long, Robert Mason, ProgressiveAstronaut, CraigTownsend, Ozgur Ozkan, Zan Prevee.

Το bloque festival θα διεξαχθεί στις 20 – 23 Ιουλίου στους Αμμόλοφους της Καβάλας. Ακολουθήστε το bloque για περισσότερες πληροφορίες. Δείτε παρακάτω το timetable και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

bloque festival:https://www.facebook.com/BloqueFestival/

 

Comments

You may also like...