Η Blend παρουσιάζει το φαινόμενο της Melodic Techno Mathame

Η Blend σας παρουσιάζει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Steam τους Mathame της Afterlife !

To φαινόμενο Mathame έρχεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Αποτελούν ένα από τα πιο hot duos της melodic techno. Είναι residents Producers της Afterlife Records των πασίγνωστων Tale Of Us. Τα δυο αδέρφια με καταγωγή από την Ιταλία, Amedeo και Matteo Giovanelli ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 2013. Το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP στην Afterlife και έσπασαν τα charts. Το ‘Nothing Around Us’ EP περιελάμβανε 3 original tracks. Το ‘Nothing Around Us’, το ‘22’ και το ‘Fade In To You’.

Το ‘Nothing Around Us’ βρέθηκε στην κορυφή του beatport στα overall charts και μετράει πάνω από 1,8 εκατομμύρια streams στο Spotify.  Το ‘Fade In To You’ μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο streams αντίστοιχα. Το 2018 ο Amedeo και ο Matteo εκτόξευσαν τους Mathame και είδαν την μουσική τους να παίζεται από παρά πολλούς DJs. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι Mathame κυκλοφορούν νέα ανατρεπτική melodic Techno. Δείτε στο παρακάτω video τους Tale Of Us να παίζουν το ‘Nothing Around Us’ στο αεροδρόμιο του Παρισιού το 2018.

Μετα το ‘Nothing Around Us’ EP το 2018 σειρά είχε το δεύτερο EP ξανά στην Afterlife. Το ‘Skywalking’ ήρθε να επιβεβαιώσει πως τιποτα δεν ήταν τυχαίο και μια προσωρινή επιτυχία. Με 1,5 εκατομμύρια streams στο Spotify και ξανά στην κορυφή της Melodic Techno στο beatport το ‘Skywalking’ είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2019. Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησαν το νέο τους Remix στο ‘Mystery’ των Adriatique μαζί με τους Tale Of Us και ήδη είναι ένα από τα καλύτερα remixes της χρονιάς !

Μαζί με τους Mathame θα είναι και o Γάλλος Remcord σε ένα ιδιαίτερο Live set. Supporting act οι Residents DJs της Blend Manolaco και Nico Rac σε ένα b2b set. Σάββατο 23 Νοεμβρίου οι Mathame της Afterlife των Tale Of Us στο Steam από την Blend για ένα από τα καλύτερα events της χρονιάς που δεν αξίζει να χάσετε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

blend:

https://www.facebook.com/blendathens/

https://www.instagram.com/blendathens

Comments

You may also like...