Η Blend παρουσιάζει το Techniques Festival με τους Solomun, Tale Of Us, Richie Hawtin και Chris Liebing !

Η Blend Athens παρουσιάζει στις 23 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall και στο Acro το 6ο Techniques Festival με τους Solomun, Tale Of Us, Richie Hawtin και Chris Liebing.

Αυτό θα είναι το 6ο Techniques Festival και αναμένεται να είναι και το πιο ξεχωριστό αφού για πρώτη φορά βλέπουμε ένα τόσο εντυπωσιακό Line Up. Το Techniques θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρους . Στο Gazi Music Hall θα είναι το πρώτο stage και στο χώρο του Acro θα είναι το δεύτερο. Η άφιξη του κόσμου πρόκειται να ξεπεράσει τις 5.000.

Στο Gazi Music Hall θα βρίσκονται οι Headliners Richie Hawtin και Chris Liebing. Supporting act θα είναι οι Fabio Florido, Mikee και Manolaco. Στο Acro Stage οι Headliners Solomun και Tale Of Us. Supporting Act Nico Rac, Sysex και Tap.

Το event θα ξεκινήσει στις 23:00 και στα δυο stages και θα ολοκληρωθεί στο Gazi Music Hall στις 09:15 π.μ. και στο Acro στις 11:00 π.μ.. Δείτε αναλυτικά ολόκληρο το Line Up και τα set times.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα της Blend στο Facebook για τα εισιτήρια και από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Blend:https://www.facebook.com/blendathens/

Comments

You may also like...