Ο Black Coffee κυκλοφόρησε το νέο του album και έχει κομμάτι με τον DJ Angelo

Το καινούργιο album του superstar Black Coffee με τίτλο ‘Subconsciously’ κυκλοφόρησε από την Ultra Records και είναι γεμάτο από πρόσφατες αλλά και νέες μουσικές.


Ο “ζεστός” signature ήχος του Black Coffee πρωταγωνιστεί στο album θέλοντας όχι μόνο να σε κάνει να χορέψεις αλλά και να το θαυμάσεις σαν πίνακας ζωγραφικής. Τα περισσότερα κομμάτια του album είχαν κυκλοφορήσει την προηγούμενη χρονιά ως singles, όπως τα ‘SBCNCSLY’, ‘Ready For You’, ’10 Missed Calls’ και το ‘You Need Me’. Από τα πρώτα singles ήταν το ‘Wish You Were Here’ με την Msaki και το ‘LaLaLa’ με τον Usher, ενώ το πιο πρόσφατο το ‘Never Gonna Forget’ σε συνεργασία με τους DIplo και Elderbrook.


Γενικότερα είναι ένα album γεμάτο με συνεργασίες όπου πέρα από τα παραπάνω ονόματα συμμετέχουν οι Pharrell Williams, Jozzy, Cassie, RY X, Celeste, Sabrina Claudio, Una Rams, Tellaman κ.ά. Ένα από τα νέα κομμάτια του album είναι και η συνεργασία του Black Coffee με τον Έλληνα παραγωγό DJ Angelo, με τίτλο ‘Lost’ όπου συμμετέχει επίσης και ο Jinadu, ενώ έχει συμπεριληφθεί και η hit συνεργασία ‘Drive’ με τον David Guetta και την Delilah Montagu.

Το ‘Subconsciously’ είναι το έκτο album της δισκογραφίας του Νοτιοαφρικάνου παραγωγού, ο οποίος έχει ήδη αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία της ηλεκτρονικής dance και έχει να προσφέρει ακόμα πολλά περισσότερα. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album ‘Subconsciously’ του Black Coffee παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...