Ο Black Coffee επιστρέφει με το πρώτο single από το νέο album του

Ο superstar της deep house, Black Coffee κυκλοφορεί το νέο του single, σε συνεργασία με την R&B/Pop τραγουδίστρια Sabrina Claudio, με τίτλο ‘SBCNCSLY’.


Το ‘SBCNCSLY’ (προφέρεται subconsciously) είναι το πρώτο single του ομώνυμου νέου album που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά και αποτελεί την ιδανική αρχή για μια πολλά υποσχόμενη δισκογραφική δουλειά. “Κρατώντας” χαμηλά το BPM, ο Black Coffee δημιούργησε ένα deep house κομμάτι, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά πολλά elements από διαφορετικά genres. Η φωνή της Sabrina Claudio “δίνει” μια R&B νότα και εναρμονίζεται άψογα με τους tribal ρυθμούς από κρουστά, τη jazz μελωδία πιάνου, το deep bassline, το dancehall lead synth και τα έγχορδα στο outro. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2019 και την παρουσίασε ο Black Coffee πρόσφατα σε δικό του podcast mix.


Μπορεί η περιοδεία του, ‘SBCNCSLY’ να έχει “παγώσει” όπως και όλα τα events λόγω της πανδημίας, όμως ο ίδιος δεν πτοείται. Πρόσφατα συμμετείχε στο μεγάλο virtual event του Global Citizen και Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε συνεργασία με την Lady Gaga, το ‘One World Together At Home’ προσφέροντας με το δικό του τρόπο βοήθεια και συνεχίζει να προσφέρει με μια σειρά από φιλανθρωπικά livestreams. Στον χάρτη της περιοδείας του βρίσκεται και η Αθήνα και ενώ οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η εμφάνισή του στο Island είναι ελάχιστες, το event επαναπρογραμματίστηκε στις 17 Ιουλίου αντί στις 15 Μαΐου που ήταν αρχικά.

Το single ‘SBCNCSLY’ από τον Black Coffee με συμμετοχή της Sabrina Claudio κυκλοφορεί από την Ultra Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...