Οι BICEP κυκλοφορούν καινούργια μουσική μετά από 2 χρόνια

Οι BICEP επιστρέφουν στις παραγωγές, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με το ‘Atlas’.

Bicep — Atlas (Original Mix) - YouTube

Τα 2 τελευταία χρόνια οι BICEP έχουν επικεντρωθεί στα live και dj sets τους, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την παραγωγή μουσικής. Το κομμάτι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες, καθώς θα έβγαινε μετά από τα δύο, ήδη sold out, shows τους στο O2 Academy Brixton του Λονδίνου, που μεταφέρθηκαν για τις αρχές Αυγούστου.

Bicep returns with first single in two years, 'Atlas' : Dancing ...

Το ‘Atlas’ παρουσιάζει τις ευφορικές στιγμές που έζησαν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και μοιάζουν να είναι αρκετά μακριά τους σήμερα, δηλώνουν τα δύο μέλη των BICEP, Matt και Andy. Το κομμάτι περιέχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας των τραγουδιών τους. Breakbeats, trance synths, αίσθημα μελαγχολίας, καλαίσθητα pads, τελειοποιημένα percussions και ανά διαστήματα ethereal φωνητικά που σε ταξιδεύουν.

Bicep Share New Song "Atlas" - Magnetic Magazine

Η κυκλοφορία του ‘Atlas’ προσπαθεί να περάσει ένα ανανεωμένο και θετικό πνεύμα. Αυτόν τον καιρό οι BICEP περνούν πολλές ώρες στο στούντιο τελειοποιώντας ιδέες που είχαν αναπτύξει κατά την διάρκεια του tour τους, αλλά και κατά την διάρκεια των live τους. Ελπίζουμε αυτή η κυκλοφορία να είναι το ξεκίνημα για ένα καινούργιο άλμπουμ. Το ‘Atlas’ κυκλοφορεί από την Ninja Tune και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...