Οι AYOR κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP στην Axtone

Μετά την συνεργασία τους με τους Stadiumx, οι AYOR ή αλλιώς At Your Own Risk επιστρέφουν με την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο ‘Aftermath’.

Aftermath EP out now on @axtone #ayorgang #axtone

Gepostet von AYOR am Freitag, 6. September 2019

Το EP κυκλοφορεί από την Axtone και περιλαμβάνει τρία κομμάτια, με το πρώτο κομμάτι να είναι το ‘Aftermath’, ένα bass house, με ρυθμικά κρουστά και electro house χαρακτηριστικά. Το επόμενο κομμάτι έχει τίτλο ‘Sinner’, ένα electro house κομμάτι στα 100 bpm με rap φωνητικά στα δύο verses και industrial ατμοσφαιρικοί ήχοι. Το τρίτο σε σειρά στο tracklist είναι μία συνεργασία των AYOR και Noto, άλλο ένα electro house κομμάτι με δυναμικό bass drop που ονομάζεται ‘Like That’. Συνολικά το ‘Aftermath EP’ θα μπορούσε να θεωρηθεί για την Axtone ως το follow up EP μετά το ‘II’ των Magnificence, αφού διακρίνουμε σε αρκετά σημεία των κομματιών χαρακτηριστικά που θυμίζουν τον ήχο τους.

Με την κυκλοφορία του EP ανέβηκε και το νέο επεισόδιο του Axtone Approved στο Youtube όπου οι AYOR μας παρουσιάζουν τη νέα τους μουσική και όχι μόνο μέσα από ένα mix 60 λεπτών.

Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η κυκλοφορία στην Axtone, αφού το ελληνορωσικό trio παρόλο που πρωτοεμφανίστηκε με την πρώτη του κυκλοφορία το 2018 έχει ήδη κυκλοφορήσει κομμάτια σε μεγάλες δισκογραφικές όπως Brohouse, Hysteria και Protocol Recordings και το μέλλον τους φαίνεται λαμπρό αφού περιμένουμε κυκλοφορίες του και από Confession και Size Records. Το ‘Aftermath EP’ μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...