Αυτό είναι το επόμενο track του Axwell !

Το Miami Music Week απέχει μόλις λίγες μέρες για την έναρξη του και ήδη αρκετά pool parties έχουν ανακοινωθεί. Ένα από αυτά είναι και το party της Axtone που συνεχίζει για τρίτη διαδοχική χρονιά και στο Delano Club.

Πέρυσι στο Party της Axtone ακούσαμε για πρώτη φορά το ”Make Your Mind Up” από τον Axwell με τον New_ID και τον Pauls Paris, αλλά δεν ακούσαμε μόνο αυτό το νέο τραγούδι από τον Σουηδό. O Axwell έπαιξε και ένα άλλο δικό του track που μάλλον είναι σε συνεργασία με τον Eddie Thoneick αλλά ίσως να είναι και ένα solo record.

Το τραγούδι που αναφερόμαστε ονομάζεται ”Everyday” και η Axtone για το φετινό Pool Party το επισήμανε ιδιαίτερα στο Instagram. Αυτό σημαίνει πως ίσως μετά το Miami Music Week ο Axwell να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι. Γενικά ο Σουηδός μας έχει συνηθίσει να αλλάζει πολλές versions στα τραγούδια του οπότε μπορεί να ακούσουμε μία διαφορετική εκδοχή του ”Everyday” στο Miami Music Week 2018.

Μέχρι τότε ακούστε το ”Everyday” όπως το έπαιξε ο Axwell παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...