Οι Axwell Λ Ingrosso πηγαίνουν στην Trance με το νέο τους τραγούδι ”Dancing Alone”

Οι Axwell /\ Ingrosso σήμερα ανατρέπουν τα δεδομένα και πηγαίνουν στην Trance για πρώτη φορά με το νέο τους τραγούδι ”Dancing Alone”.

Χθές το βράδυ οι δύο Σουηδοί ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ”Dancing Alone” ξαφνικά χωρίς να το περιμένει κανείς αφού δεν είχαν δώσει κάποιο στοιχείο. Το έκαναν πρεμιέρα πριν από ένα μήνα περίπου στο Μεξικό και από τότε οι fans τους το ζητούσαν.

Πριν από ένα χρόνο είχαν κυκλοφορήσει την τεράστια τους επιτυχία ”More Than You Know” που μέχρι και σήμερα το ακούμε παντού. Πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές στο youtube και το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι στις dance playlists του spotify. To ”Dancing Alone” θα καταφέρει να το ξεπεράσει; Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον τραγούδι και κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που μας έχουν συνηθίσει.

Το ”Dancing Alone” είναι ένα vocal trance τραγούδι. Στα φωνητικά είναι ο RØMANS. Οι Axwell /\ Ingrosso έχουν αποδείξει αρκετές φορές πως δημιουργούν συνεχώς διαφορετικά είδους τραγούδια και ξεφεύγουν από το στερεότυπα τους. Αυτό το έδειξαν με το Album τους ”More Than You Know” αλλά και το ”Dancing Alone”. Οι κρητικές που λαμβάνει μέχρι στιγμής είναι άκρως θετικές και θα το ακούσουμε αρκετά αυτό το καλοκαίρι σε πολλά festivals.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το ”Dancing Alone” των Axwell /\ Ingrosso παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...