Ακούστε το πρώτο EP των Axwell Λ Ingrosso!

Οι Σουηδοί μετά την επιβλητική εμφάνιση τους στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι ανακοίνωσαν πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν το  πρώτο τους  ΕP αλλά δεν γνώριζε κανείς από ποια τραγούδια  θα αποτελούνταν. Πριν λίγες μέρες λοιπόν οι ίδιοι απάντησαν σε αυτό το ερώτημα σε ένα livestream q&a σε ένα fan τους.

Το Ep τους θα περιέχει 4 νέα τραγούδια.Το πρώτο θα είναι το γνωστό intro τους ”How Do You Feel Right Now” που έκανε το Μαϊάμι πριν δύο εβδομάδες να νιώσει ίσως λίγο άβολα.

Το δεύτερο κομμάτι τους θα είναι το ”Dawn” που το περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο ,αφού το έπαιξαν για πρώτη φορά πέρυσι στην Νέα Υόρκη και έμεινε σαν Terminal 5 ID.

To τρίτο θα είναι ένα νέο τραγούδι που το παρουσίασαν πριν λίγες μέρες στο private party τους στο Λονδίνο και ονομάζεται ”Renegade”. Περιέχει πολλά Daft Punk στοιχεία.

Το τελευταίο τραγούδι από το ep θα είναι το πιο διάσημο id τους. Το έπαιξαν live πρώτη φορά στο περσινό Coachella και από τότε όλοι ρωτούσαν πότε θα βγει. Τελικά το ”More Than You Know” θα είναι διαθέσιμο για εσάς σε λίγες μέρες με μία νέα έκδοση και ίσως καλύτερη από την πρώτη.

Το EP των Axwell /\ Ingrosso θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες σε όλες τις πλατφόρμες αγοράς. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

 

 

Comments

You may also like...