Οι Axwell Λ Ingrosso μετά από τρία χρόνια κυκλοφορούν το Album τους!

Το περιμέναμε αρκετό καιρό από την στιγμή που το ανακοίνωσαν και τελικά η στιγμή έφτασε για τα τέσσερα νέα τραγούδια από τους Σουηδούς Superstars.Στην ουσία δεν είναι ένα Album αλλά το πρώτο τους EP που σε συνδυασμό με όλες τις προηγούμενες κυκλοφορίες αποτελούν ένα ολοκληρωμένο Album.

Ξεκινώντας το EP ακούμε το “More Than You Know” που είναι και ο τίτλος του. Το τραγούδι που όλοι περιμένανε από πέρυσι όταν το παρουσίασαν για πρώτη φορά στο Coachella.Οι Vincent Pontare και Salam Al Fakir οι στιχουργοί και τραγουδιστές πίσω από το ”Sun Is Shining” , ”Something New” και ”On My Way” συνεργάστηκαν ξανά με τους Axwell /\ Ingrosso. To ”Μore Than You Know” είναι ένα Radio friendly track αλλά επίσης και ένα τραγούδι έτοιμο να παιχτεί αρκετές φορές στα καλοκαιρινά festivals!

Επόμενο είναι το ”Renegade” το οποίο κυκλοφόρησε πιο νωρίς από τα υπόλοιπα τρία tracks. Tο κομμάτι έχει αρκετά στοιχεία από Daft Punk και είναι τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες τους κυκλοφορίες. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν ” είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι που μπορείς να ακούς στο αμάξι σου και να χαλαρώνεις”.

Τo “Ηow Do You Feel Right Now” είναι το track που χρησιμοποιούν σαν intro record στα sets τους. Είναι αυτό που ξεκινάει το party και κάνει το κοινό να χορεύει από την αρχή μέχρι το τέλος!

Τελευταίο έρχεται το ”Dawn” , το γνωστό Terminal 5 ID που έτσι το ονόμασαν οι fans όταν και παρουσιάστηκε πέρυσι στην Νέα Υόρκη. Ένα αριστουργηματικό μελωδικό Instrumental κομμάτι αρκετά δυναμικό και συναισθηματικό θυμίζοντας εποχές των Swedish House Mafia!

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω ολόκληρο το EP και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

 

 

 

 

 

Comments

You may also like...