Οι Axwell Λ Ingrosso κυκλοφόρησαν το Remix Pack του ”Dreamer” και ίσως είναι αυτό που ψάχνατε

Οι Axwell /\ Ingrosso πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν το ”Dreamer”, ένα τραγούδι που οι fans τους το περίμεναν για πάνω από ένα χρόνο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάτι όμως που δεν τους ευχαρίστησε καθόλου και αρκετοί να είναι δυσαρεστημένοι αλλά και νευριασμένοι που κυκλοφόρησαν μία άλλη version από την πρωτότυπη.

Τελικά οι ίδιοι ανακοίνωσαν στην αρχή της εβδομάδας πως θα κυκλοφορήσει το Remix Pack του ”Dreamer”. Αρκετοί πίστεψαν πως θα περιέχει την progressive version που ακούσαμε όλοι για πρώτη φορά στο ADE 2016.

Όμως όχι δεν κυκλοφόρησε αλλά περιέχει 4 διαφορετικά remixes. Matisse & Sadko, Klahr, Alpha9 και του νέου Jack Wins. Η αλήθεια είναι πως κανένα από τα remixes δεν είναι σαν την πρώτη version που ακούσαμε. Η πιο κοντινή είναι το Remix του Klahr. Οι Matisse & Sadko το προσέγγισαν σε μία πιο φεστιβαλική μορφή. Το Remix του Alpha9 που είναι ο γνωστός Arty με διαφορετικό ψευδώνυμο είναι πιο trance και το remix του Jack Wins ένα πιο future house.

Matisse & Sadko Klahr Arty Jack Wins

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το remix των Matisse & Sadko, Klahr, Alpha9 και Jack Wins. Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...