Ακούστε το νέο Remix του Axwell στο ‘Graveyard’ της Halsey

Ο Axwell κυκλοφόρησε το νέο του Remix στο ‘Graveyard’ της Halsey και είναι ένα από τα καλύτερα που θα ακούσετε !

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μέσω των social media πως τελείωσε το καινούργιο του Remix. Δεν περιμέναμε όμως να κυκλοφορήσει μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτό είναι το δεύτερο official Remix για τον Axwell μετά το ‘All Day And Night’ των Jax Jones & Martin Solveig για αυτή την χρονιά. Είχε κυκλοφορήσει και την cut version στο ‘Don’t Worry’ του Redfield.

Το 2019 σηματοδότησε την επιστροφή του Axwell στα Remixes αφού δεν έχει κυκλοφορήσει προς το παρόν κανένα original track. Αυτό πιθανόν διότι έχει αφοσιωθεί και αυτός όπως και οι Steve Angello και Sebastian Ingrosso στους Swedish House Mafia. Αυτό που βλέπουμε στις τελευταίες παραγωγές του Axwell και αξίζει να αναφερθεί είναι πως από το ‘Nobody Else’ και έπειτα ο Σουηδός μας φέρνει αναμνήσεις από την χρυσή περίοδο του 2009 – 2012. Ειδικά με το Remix του στο ‘Graveyard’.

Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα με φανταστικό club vibe και χωρίς  commercial ήχους. O Axwell κράτησε τα vocals της Halsey αλλά τα έφερε στο δικό του ύφος και δημιούργησε ένα από τα καλύτερα remixes του αλλά και της χρονιάς.

Μπορείτε να ακούσετε το Remix του Axwell στο ‘Graveyard’ της Halsey παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...