Ο Axwell παρουσίασε το νέο του ID στο καινούργιο Axtone Show

Axwell και Axtone παρουσίασαν την νέα σειρά των Show τους με τίτλο “Approved” και το πρώτο επεισόδιο περιλάμβανε αρκετή νέα μουσική.

Η Axtone το είχε ανακοινώσει στο τέλος του 2018 πως θα ξεκινήσει ένα καινούργιο Show και το Axtone Presents θα τελειώσει . Τελικά το νέο Show ονομάζεται “Aprroved” και πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με τον Axwell.

Ο Σουηδός μετά το παρά πολύ δημιουργικό BBC Radio 1 minimix που έπαιξε 22 tracks σε μόλις 5 λεπτά προσέφερε άλλο ένα καταπληκτικό mix. Αυτή την φορά όμως ήταν 1 ωρα. Ο Axwell έπαιξε αρκετά νέα Axtone tracks και ένα νέο δικό του. Ο ίδιος δημοσιοποίησε την tracklist και είδαμε πως Chocolate Puma, Eddie Thoneick και Albin Myers επιστρέφουν στην Axtone. Οι Brohug θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με το “Dust”.

Το ID του Axwell θα το ακούσετε στην αρχή και είναι πολύ ενδιαφέρον.  Φρέσκο, διαφορετικό αρκετά μελωδικό που θυμίζει τον Axwell του 2006-7.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το Axtone “Approved” με τον Axwell και το νέο του ID track αλλά και να δείτε ολόκληρη την tracklist. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Tracklist:https://bit.ly/2Ema8NW

 

Comments

You may also like...