Ο Axwell προσκαλεί όλους τους νέους Producers στο axtone academy

Πάρα πολύ ευχάριστα νέα για όλους τους Producers από τον Axwell και την δισκογραφική του εταιρεία, axtone !

Ο Axwell ανακοίνωσε το axtone academy. O ίδιος μοιράστηκε στα social media ένα προσωπικό μήνυμα για όλους τους νέους producers που τους αρέσει η παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής να γραφτούν στο axtone academy όπου ο ίδιος ο Axwell θα τους κάνει μαθήματα. Επίσης μαζί του θα είναι οι residents DJs / Producers της axtone Shapov και ο New_ID. Aκόμη θα είναι οι Mick Wilson και Alex Tripi. Μία καταπληκτική ομάδα από καθηγητές.

Το axtone academy θα περιλαμβάνει  ένα ολοκληρωμένο 80ωρο μάθημα, πρόγραμμα από την παραγωγή, την σύνθεση και μέχρι το mastering. Θα μπορείτε να μάθετε τις καλύτερες τεχνικές παραγωγής και όλα τα μυστικά. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους τους producers. Είτε κάποιος βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο είτε είναι αρκετά εξοικειωμένος. Χάρις το εξελιγμένο πρόγραμμα τα μαθήματα θα μπορεί κάποιος να τα παρακολουθεί από οποιοδήποτε χώρο και αν βρίσκεται, μέσω του laptop του.

Ο Axwell επιφύλασσε το καλύτερο για το τέλος. Οι καλύτεροι μαθητές θα υπογράψουν στην axtone τα tracks τους. Εάν είσαι νέος producer και θέλεις να ξεχωρίσεις αυτή ίσως είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία να το καταφέρεις. Μπορείτε να πάρετε μέρος στο axtone academy στο παρακάτω link. Δείτε στο video τo πρώτο μέρος του μαθήματος από τον Axwell. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

dancetonight spotify:https://spoti.fi/2IyQ7XB

axtone academy:https://bit.ly/2XsGxOa 

 

Comments

You may also like...