Η Axtone ανεβάζει τον πήχη με την τελευταία της κυκλοφορία

Η Axtone επιστρέφει και μας παρουσιάζει αυτή την φορά τους Magnificence και το ”Cobra”. Ένα από τα IDs που ακούσαμε από τους Swedish House Mafia στο Ultra Music Festival τον περασμένο μήνα.

Το ”Cobra” το ακούσαμε για πρώτη φορά από τους Swedish House Mafia και αμέσως όλοι πίστεψαν πως ίσως να είναι και ένα δικό τους track. Τελικά το ”Cobra” είναι από τους δύο Ολλανδούς Robin Klaver και Maurice van der Molen. Οι Magnificence εμφανίστηκαν στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής το 2014 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει σε αρκετά μεγάλες εταιρείες όπως Spinnin Records, Doorn, Revealed και Protocol.

Magnificence

Τώρα έφτασε η στιγμή για την Axtone με την ίδια να ανακοινώνει πως το επερχόμενο EP τους θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαίου και το ”Cobra” είναι το ένα από τα τρία τραγούδια. Το ”Cobra” είναι ένα αρκετό διαφορετικό dance record που μας παραπέμπει στην Club εποχή. Πάρα πολύ ενδιαφέρον drops και μια όμορφη μελωδία συνθέτουν μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς αλλά και της Axtone.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το ”Cobra” των Magnificence που κυκλοφόρησε από την Axtone στο παρακάτω Link. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...