Το ”True Stories” του Avicii έρχεται στο Netflix

Πριν λίγες μέρες είδαμε πως κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του Avicii ”True Stories” στις αίθουσες που περιέγραφε την άλλη πλευρά της ζωής του ως DJ. Τώρα μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε, το δημοφιλές κανάλι της Αμερικής Netflix πρόκειται να το μεταδώσει δείχνοντας πως θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον Tim Bergling αλλά και την ζωή του ως Avicii. Το ” True Stories ” μεταδόθηκε πριν από δύο εβδομάδες κατά την διάρκεια του Amsterdam Dance Event.

Όσοι δεν κατάφεραν να δουν το ”True Stories” ήλπιζαν σε μία online κυκλοφορία αλλά ο Avicii απάντησε σχετικά με αυτό το ερώτημα σε μία πρόσφατη συνέντευξη. O ίδιος δήλωσε πως: ” Θα κυκλοφορήσω το ντοκιμαντέρ μου αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο σκηνοθέτης είναι Levan Tsikurisvhili ο οποίος με ακολουθεί εδώ και 4 χρόνια και έχει αρκετό υλικό τόσο από το studio όσο και από τις στιγμές μου ως DJ καλές και κακές. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είμαι επίσης λίγο νευρικός για είναι περίεργο μερικές φορές. Υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω. Πρόκειται να είναι ενδιαφέρον από ότι λέει ο κόσμος. Θα κυκλοφορήσει σε αρκετές αίθουσες και μετά στο Netflix ”.

Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την επίσημη κυκλοφορία αλλά σίγουρα θα είναι στο κοντινό μέλλον μετά τις επιτυχημένες κριτικές που δέχθηκε. Δείτε παρακάτω το Official Trailer του ” True Stories ” και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...