Καλλιτέχνες και fans τίμησαν τον Avicii στο Tribute Concert

Περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες και 58,000 fans παρευρέθηκαν στο Tribute Concert στο Friends Arena της Στοκχόλμης ( Σουηδία ) για να τιμήσουν τον Avicii !

Στις 5 Δεκεμβρίου όπως είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποιήθηκε το Tribute Concert προς τιμή του Avicii με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα που δημιούργησαν οι γονείς του, Τim Bergling Foundation που σχετίζεται με την ψυχική υγεία και τις τάσεις αυτοκτονίας. Να θυμίσουμε πως τα εισιτήρια ήταν sold out μέσα σε 30 λεπτά. Όπως ήταν αναμενόμενο η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μία φορά τεράστια και το Friends Arena συγκέντρωσε σχεδόν 60,000 fans από όλον τον κόσμο.

Το main show που ήταν μερικά από τα τραγούδια του Avicii διήρκησε πάνω από 2 ώρες και συμπεριλάμβανε μία ορχήστρα από 30 μουσικά όργανα εκπληρώνοντας το όνειρο του Avicii πως ήθελε να ακούσει την μουσική του να παίζεται από μία ορχήστρα. Ένα μοναδικό στιγμιότυπο της συναυλίας ήταν όταν ο πατέρας του Tim, Klaus μίλησε στο κοινό για τις προσπάθειες που κάνει το ίδρυμα έτσι ώστε να προλαβαίνουν τις αυτοκτονίες και ειδικότερα των νέων παιδιών.

Οι καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν σε αυτή την συναυλία ήταν μεταξύ άλλων οι David Guetta ο οποίος έπαιξε για πρώτη και τελευταία φορά την συνεργασία του που είχε με τον Tim. Ο Aloe Blacc που ήταν ο τραγουδιστής του ‘Wake Me Up’ αλλά και του ‘SOS’ που ήταν στο τελευταίο Album του Avicii. O Kygo, O Νicky Romero που είχαν συνεργαστεί στο μεγάλο hit ‘Ι Could Be The One’. Rita Ora με την οποία επίσης είχαν συνεργαστεί στο ‘Lonely Together’. Φυσικά οι Vargas & Lagola πολύ στενοί του φίλοι και συνεργάτες και πολλοί άλλοι ακόμα.

Το κοινό κατά την διάρκεια της συναυλίας όπως και θα δείτε παρακάτω δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του. Ήταν ένα πολύ συγκινητικό show από τους fans μέχρι και τους καλλιτέχνες. Τα τραγούδια που παίχτηκαν ήταν μερικά από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες αλλά και μερικά άλλα που είχε δημιουργήσει πριν ακόμη γίνει διάσημος παγκοσμίως. Ακούσαμε το ‘Without You’ όπου ξεκίνησε και το show με τον Sandro Cavazza να είναι εμφανώς συγκινημένος. Το ‘Tweet It’ ένα track που είχε δημιουργήσει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Το ‘SOS’, το καταπληκτικό ‘Fade In To Darkness’. Tο ‘I Could Be The One’, το ‘Addicted To You’, το μοναδικό ‘Hey Brother’. Ακόμη το ‘The Nights’, το πρόσφατο ‘Heaven’από το τελευταίο του album. Το show έκλεισε με το ‘Levels’ στο πιο συγκινητικό και ταυτόχρονα χαρούμενο στιγμιότυπο της βραδιάς.

Δείτε παρακάτω το Tribute Concert του Avicii μία από τις πιο όμορφες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ για έναν πολύ σοβαρό σκοπό που αφορά την ψυχική υγεία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...